Promotie

Heeft u al een account.
Dan kunt u op de volgende link klikken om in te loggen:
Huiseigenaren login

Stichting Vakantiewoning Verhuur Service biedt:

GRATIS verhuur software, geen bemiddelingskosten, GRATIS promotie voor huiseigenaren onder de volgende voorwaarden:

Regel 1:

Verhuurder garandeert de huurder de laagste prijsgarantie. Dit houdt in dat de prijs waarvoor de accommodatie op de website Vakantiewoning.nl wordt verhuurd de laagste prijs is. Vindt een huurder een lagere prijs voor de zelfde woning in de zelfde periode, dan dient de verhuurder de accommodatie tegen deze lager gevonden prijs te verhuren plus een vergoeding aan de huurder van 25% wegens het schenden van de laagste prijsgarantie.

Regel 2:

Er geldt geen exclusiviteit. Verhuurder mag het vakantiehuis aanbieden waar hij wil en aan wie hij wil. Verhuurder bepaalt zelf de verhuurprijs. De beslissing of de woning per week, midweek, weekend of per wordt dag verhuurd wordt door de verhuurder bepaald. Om dubbele reserveringen te voorkomen, dient elke boeking via de boekingsagenda van Stichting Vakantiewoning Verhuur Service ( SVVS ) te worden afgehandeld.

Regel 3:

De foto's en beschrijvingen van de aangeboden woning dient verhuurder zelf in het systeem in te voeren en moeten overeenkomstig de waarheid zijn en up to date worden gehouden. Een voorbeeld: Een foto van een prachtig nieuw leren bankstel, welke inmiddels versleten is, mag niet.

GRATIS ?

Stichting Vakantiewoning Verhuur Service ( SVVS ) biedt al sinds 2004 boekingssoftware en incasso mogelijkheden aan voor het beter en eenvoudiger verhuren van recreatiewoningen. SVVS heeft inmiddels tienduizenden huurovereenkomsten voor de verhuur van vakantiehuizen tot stand gebracht. 98 procent van alle processen zijn inmiddels geautomatiseerd, waardoor SVVS bespaart op kosten van personeel op de afdeling boekhouding en aan de telefoon. Doordat wij geen 40 man personeel hebben, besparen we ook op kantoorkosten en andere overhead kosten. Onze grootste kostenpost is op dit moment, het nabellen van eigenaren welke hun boekingsagenda niet hebben bijgehouden, waardoor grote problemen ontstaan met dubbele reserveringen. Om ook dit probleem op te lossen, bieden we eigenaren de mogelijkheid om alle reserveringen, via de boekingsagenda van SVVS te laten verlopen, zodat dubbele boekingen uitgesloten zijn. Doordat de huurder zelf on line alle gegvens in de de boekingsagenda invoert, is de kans op spelfouten in e-mailadressen, bankgegevens en telefoonnummers veel minder dan bij een telefonische reservering. Tevens wordt door de software direct de boekingsbevestiging opgemaakt en verzonden samen met de benodigde gegevens over ter plaatse te betalen borg en toeristenbelasting. Een groot voordeel is dat de huurder direct via iDEAL kan betalen.

Om de kosten van internetservers, iDEAL overeenkomsten met banken, beperkt personeel en software te kunnen bekostigen wordt aan de huurder boekingskosten berekend.

Het werkt heel eenvoudig. Een voorbeeld:

Een huurder boekt een verblijf van 1 week, op bijvoorbeeld: wellness.Vakantiewoning.nl

De huurders zullen € 1.000,- betalen voor een verblijf van een week en pas over 7 maanden komen.

U wilt, als verhuurder zekerheid. Maar ook de huurders willen zekerheid.

Daarom wordt, nadat de huurder alle gevraagde gegevens heeft ingevoerd, de boekingsbevestiging per e-mail verzonden naar de huurder en verhuurder.

De huurder ontvangt in dit e-mailbericht, direct nadat hij/zij op "verzenden" heeft geklikt, de bevestiging van de afgesproken verblijfsdata en een factuur van € 330,- Bestaande uit een aanbetaling van 30% van de huurprijs plus € 30,- reserveringskosten.

De huurder kan direct online via iDEAL betalen.

De aanbetaling van de huurder zal realtime verwerkt worden. De verhuurder ontvangt afhankelijk van het tijdstip en dag, op dezelfde dag de aanbetaling van € 300,- op de opgegeven bankrekening.

Zes weken voor aanvang van de huur stuurt SVVS de huurder een betaalverzoek voor de resterende te betalen bedrag van € 700,- , ook weer voorzien van een iDEAL betaal link om eenvoudig te kunnen betalen. Als dit bedrag door SVVS ontvangen is, ontvangt de eigenaar/verhuurder binnen enkele seconden de mededeling dat het volledige bedrag, dus zonder inhoudingen, naar de bankrekening van verhuurder zal worden overgeboekt.

Nog meer voordelen: De huurder van uw vakantieverblijf wordt tijdens het boekingsproces gewezen op de mogelijkheid van het afsluiten van een annuleringsverzekering. Mocht uw huurder wegens een sterfgeval van kinderen, ouders, grootouders, broers of zusters, een ongeval of ziekte van een van de medehuurders niet kunnen komen, dan zal de verzekering volgens de polisvoorwaarden het volledige boekingsbedrag aan de huurders terug betalen, waardoor er geen vervelende conflicten ontstaan en de huurder op een later tijdstip nogmaals uw vakantieverblijf kan boeken met het uitgekeerde verzekeringsgeld.

Meer mogelijkheden: Extra aandacht en promotie: Op de website Vakantiewoning.nl zal uw vakantieverblijf altijd gratis worden getoond.

Wilt u meer aandacht voor uw accommodatie, dan kunt u via diverse modules deelnemen aan reclame en promotie pakketten, waarbij het uitgangspunt is dat er geen vaste kosten vooraf gemaakt hoeven te worden, maar er per reservering via het promotiekanaal, een deel va de verhuuropbrengst in rekening gebracht zal worden, variƫrend van 10{PERCENT} tot 15{PERCENT}. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat uw vakantieverblijf alleen in de Nederlandse taal wordt aangeboden, maar ook in 56 landen in meer dan 20 talen. Even voor de duidelijkheid. Dit is een extra, vrijblijvende optie. Het is zonder meer mogelijk om uw eigen gratis beschikbaar gestelde website voor uw vakantiehuis 100{PERCENT} GRATIS te gebruiken.

Boekingsagenda voor een al bestaande eigen website.

Heeft u al een bestaande website? Ook dan is het mogelijk om, zonder kosten, de online boekingsagenda op uw website te gebruiken. De module boekingsagenda.nl wordt u gratis aangeboden en de administratieve afhandeling uit handen genomen.

Extra verhuurmogelijkheden

Is uw vakantiewoning op korte termijn niet verhuurd en wilt u lastminutekorting geven?

Dan biedt ons systeem u de mogelijkheid om uw woning automatisch als lastminute-vakantiewoning aan te bieden om tot een betere bezetting te komen.

Uw woning krijgt dan extra aandacht op de sites waarop uw woning normaal ook staat.

GEEN exclusiviteit

Het samenwerken met Vakantiewoning.nl houdt in dat u zelf ook huurders voor uw woning kunt werven. Om dubbele boekingen te voorkomen, dient uw huurder de reservering via de online boekingsagenda te doen. Nogmaals; hiervoor bent u als woningeigenaar geen kosten SVVS verschuldigd. Deelname is geheel gratis. Geen jaarlijkse of andere kosten.

Uw eigen website

Uw vakantiewoning is rechtstreeks bereikbaar via uw gratis toegekende website. U kunt potentiƫle huurders direct naar informatie over uw vakantiewoning laten gaan.

Het werkt als volgt.

U krijgt een vakantiewoning sub.domeinnaam toegekend waarop alleen uw woning te zien is.

U mag die naam zelf verzinnen.

Bijvoorbeeld de plaatsnaam waar uw woning staat of de naam van uw woning.

Uw website is al helemaal ingericht. U kunt, als u dat wilt ook een eigen gezicht aan uw eigen.Vakantiewoning.nl website geven.

Nu inschrijven.