Waar wil je heen?

Hier kan je woorden in de beschrijving
vinden; Bv: alle vakantiewoningen
in: plaatsnaam, of alles waar in de
beschrijving het woord waterbed of
houtkachel voorkomt.
Wil je een woning zoeken met zowel een
waterbed, als houtkachel, voer dan in:
waterbed houtkachel

Onze populaire vakantie bestemmingen
Onze nieuwe vakantiewoningen

Doorzoek Categorieën

VakantiewoningenBent u op zoek naar een gezellige vakantiewoning, luxe villa of knus appartement?  Voor een warm zomerverblijf of juist een actieve wintervakantie?  Vakantiewoning.nl biedt u een ruime keuze aan accommodaties.


Voor families, met vrienden en vereniging.  Onze vakantiewoningen vindt u op de leukste, spannendste en mooiste plaatsen.  Of u nu samen met het gezin gaat of gezellig met een groep vrienden of kennissen, Vakantiewoningen.nl heeft voor iedereen het ideale huis.Zelf uw woning aanbieden op deze website?  Heeft u een vakantiewoning en wilt deze via Vakantiewoning.nl online aanbieden?

Klik hier voor informatie over het aanbieden van vakantiewoningen.

Onze aanbevolen vakantiewoningen

Onze partners

Laatste recensies

"Ik heb zeker een aanmerking

Wij waren geheel ingericht en bedden opgemaakt toen we er achter kwamen dat er geen vaatwasser aanwezig was.wat wij niet er aangenaam vonden.

Bij de receptie werd gezegt dat we dat hadden moet aangeven bij de bespreking wat bij u op de site Niet is terug te vinden.

Maar de mensen van de accomodatie waren zeer meewerkend dat we een ander huisje hebben aangeboden kregen. HEEL FIJN

Wat wel erg vervelend was dat we weer alles IN en UIT moesten pakken
Verder was de accomodatie prima
en de mensen van het park zeer vriendelijk

Vriendelijke Groeten
Mevr S van den Berg"S. Van den berg over SV1119

"We hebben een week lang met 6 volwassenen en 4 kinderen (3 tot 14 jaar)mogen genieten van dit heerlijke Wellnesshuis. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten van de wellness faciliteiten die dit huis binnen en buiten ter beschikking heeft. Positief verder waren de grote ruime slaapkamers met overal een wastafel, de heerlijke vloerverwarming in het huis, de grote door bomen afgezette tuin met gas BBQ en overdekt terras, de goed uitgeruste moderne keuken, de rustige ligging in het bos. We misten alleen wat goede wijnglazen in de keuken en de matrassen van de bedden waren niet optimaal."LAP. Boers - van den berg over SV115

"Een aangenaam huisje, veel ruimte rondom. Beetje veel gordijnen waardoor het wat donker en benauwd overkomt van binnen. Verder is alles aanwezig voor een goed verblijf."GA. Zwaan over SV1119